טיפול בחלב אם
האם ידעת:
כמות החיידקים בחלב טרי מכפילה את עצמה כל 20 דקות בזמן אחסון בטמפרטורת החדר, על פי ה-FDA.
חלב אם טרי שאוב צריך להיות מקורר ולאחסן במקפיא או במקרר. מחקרים מראים שאחסון חלב אם בטמפרטורת החדר יכול:
- להוביל לצמיחה מהירה של חיידקים, להפחית הן את הערך התזונתי של חלב אם (מאחר שחיידקים צורכים את החומרים המזינים בחלב) והן את ערכו האימונולוגי (כאשר חלב אם מנצל את ההגנה החיסונית שלו כדי להדוף את החיידקים).
- לגרום לנזק תאי עקב עלייה בכמות חומצות השומן החופשיות בחלב.
- להשפיע לרעה על המיקרוביוטה של המעי, הידועה כממלאת תפקיד מרכזי בתזונה, חילוף חומרים, הגנה מפני פתוגנים, פיתוח מערכת החיסון והמוח.
קירור מהיר מגן על הערך התזונתי והאימונולוגי של החלב שלך.
הגנה על חלב האם שלך מפני טמפרטורות מזיקות לחומרים מזינים.
האם ידעת:
חימום חלב מעל 40°C גורם להידרדרות של החלבונים והאנזימים האימונולוגיים של החלב. התחממות יתר של חלב אם שאוב עשוי גם להפחית את ספיגת השומן שעלולה לגרום לצריכת קלוריות נמוכה יותר עבור תינוקך.
צורת הבקבוק המהפכנית של Nanobébé
מאפשר לפזר חלב אם דק על פני שטח הפנים ובכך להתחמם במהירות ובאופן שווה. עכשיו אתה או מטפלת יכולים לחמם את הבקבוק בטמפרטורות בטוחות ולהאכיל את התינוק במהירות מבלי להרוס את חומרי המזון היקרים בחלב אם על ידי התחממות יתר.
לבסוף, אתה יכול להאיץ את זמן ההכנה מבלי לחשוף
חלב אם לטמפרטורות מזיקות לחומרים מזינים.
מחקרים מדעיים עדכניים הוכיחו כי הטמפרטורה והאחסון של חלב אם, ממלאים תפקיד חיוני בשימור החומרים המזינים הטבעיים שלו.