
למה חלב אם כל כך חשוב?
ארגון הבריאות העולמי ממליץ להאכיל תינוקות בחלב אם למשך 6 חודשים או יותר בשל שפע היתרונות הבריאותיים שלו להתפתחות מוקדמת וארוכת טווח.
עם זאת, אחסון וחימום לא נאותים עלולים לפגוע בחומרים המזינים החיוניים שהופכים את חלב האם למיוחד כל כך. מחקרים הראו שחימום חלב אם מעל טמפרטורת הגוף "משפיע באופן משמעותי על התכונות התזונתיות והאימונולוגיות" ( מקור ). זו הסיבה שבקבוק חלב אם Nanobébé הומצא.
איך עובד בקבוק חלב האם של ננובבה?
בשל העיצוב הייחודי והקעור של בקבוק חלב אם ננובבה, חלב האם מאוחסן בשכבה דקה על פני שטח פנים רחב, המאפשר לו להתקרר ולהתחמם הרבה יותר מהר מאשר בקבוקים מסורתיים, עם פחות חום נדרש.
בקבוקים מסורתיים ומחממי בקבוקים חשמליים עלולים ליצור נקודות חמות בחלב אם, לחמם אותו יתר על המידה ולפגוע בחומרים מזינים חיוניים שהתינוק זקוק להם. לכן קערת החימום של בקבוק חלב אם ננובבה אינה משתמשת בחשמל! במקום זאת, פשוט הניחו את בקבוק חלב האם בקערת החימום, מלאו אותה במים חמימים ( לא חמים), וסובבו אותו בעדינות עד שהחלב יגיע לטמפרטורת הגוף ומוכן לתינוק.

ויטמינים ומינרלים
ויטמין A, B, C, D, E, K, ריבופלבין, ניאצין ועוד
פרוביוטיקה
אבני בניין חיוניות לצמיחה והתפתחות
פרה-ביוטיקה
צמיחה בריאה של חיידקי מעיים ותמיכה בחסינות
פחמימות
מועילות למיקרוביוטה של המעיים ומסייעות בספיגת סידן

חימום בטוח ואחיד
מאיץ את זמן ההכנה מבלי לחשוף את חלב האם לטמפרטורות המזיקות לחומרים מזינים

קירור מהיר
מועיל לקרר חלב אם מהר ככל האפשר כדי שהתכונות האימונולוגיות שבו יופנו לתזונה של התינוק במקום להילחם בצמיחת חיידקים